eur:
389.38
usd:
363.17
bux:
68131.85
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Összecsukható pavilon a vendégek számára (x)

Családi ünnepséget szeretne szervezni életévfordulója alkalmából? Ha a nyári hónapokban ünnepli a szülinapját, akkor a kert ideális hely az ünnepségre. Meghívta az egész családját, és a kerti pavilon nem kínál elég helyet mindenkinek? Építsen fel egy összecsukható pavilont közvetlenül a másik mellé!

Rendeljen saját összecsukható pavilont, amelyet magán- és szakmai célokra egyaránt felhasználhat. Nyáron a kerti partik a szeretteivel a felejthetetlen élmények közé fognak tartozni még sok éven át. Megvendégelheti őket finomságokkal, koktélokkal. Lehet grillezés, gulyásfőzés, vagy kínálhat más ételt, amely elkészíthető a kertben. Egyszerűsítheti a munkáját, ha készételtrendel házhoz szállítással. Számos cég létezik, amely az étel elkészítésével, szállításával és kiszolgálásával foglalkozik az ön kívánsága szerint.

Összecsukható sátrak acél- és alumíniumszerkezetes kivitelben rendelhetők. Az ollós rendszernek köszönhetően szerszámok nélkül felállíthatja a sátrat. Nem feledkezhetünk el a vendégek kényelméről sem. Egyforma székek beszerzése nagyobb mennyiségben gondot okozhat. A BRIMO összecsukható bútor megoldja ezt a problémát. Az elegáns, fehér színű, szürke szerkezetű, praktikus összecsukható székek kiegészítik a pavilont.

Függőlámpák, élő virágdíszek varázslatossá változtatják kertjét. Az eleganciát megsokszorozhatja hosszú, fehér terítőkkel, hogy a hely még romantikusabb legyen. A sátor megvilágítását megoldhatja LED-lámpákkal, égő gyertyákkal vagy klasszikus világítással, hogy a vendégek késői órákig élvezhessék az estét. Az ünnepséget lezárhatja diszkóval a szabad ég alatt és tűzijátékkal.

(x)

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×