INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

pavilon

ünnepség

kert

Összecsukható pavilon a vendégek számára (x)

Összecsukható pavilon a vendégek számára (x)

Támogatott tartalom

Családi ünnepséget szeretne szervezni életévfordulója alkalmából? Ha a nyári hónapokban ünnepli a szülinapját, akkor a kert ideális hely az ünnepségre. Meghívta az egész családját, és a kerti pavilon nem kínál elég helyet mindenkinek? Építsen fel egy összecsukható pavilont közvetlenül a másik mellé!

Rendeljen saját összecsukható pavilont, amelyet magán- és szakmai célokra egyaránt felhasználhat. Nyáron a kerti partik a szeretteivel a felejthetetlen élmények közé fognak tartozni még sok éven át. Megvendégelheti őket finomságokkal, koktélokkal. Lehet grillezés, gulyásfőzés, vagy kínálhat más ételt, amely elkészíthető a kertben. Egyszerűsítheti a munkáját, ha készételtrendel házhoz szállítással. Számos cég létezik, amely az étel elkészítésével, szállításával és kiszolgálásával foglalkozik az ön kívánsága szerint.

Összecsukható sátrak acél- és alumíniumszerkezetes kivitelben rendelhetők. Az ollós rendszernek köszönhetően szerszámok nélkül felállíthatja a sátrat. Nem feledkezhetünk el a vendégek kényelméről sem. Egyforma székek beszerzése nagyobb mennyiségben gondot okozhat. A BRIMO összecsukható bútor megoldja ezt a problémát. Az elegáns, fehér színű, szürke szerkezetű, praktikus összecsukható székek kiegészítik a pavilont.

Függőlámpák, élő virágdíszek varázslatossá változtatják kertjét. Az eleganciát megsokszorozhatja hosszú, fehér terítőkkel, hogy a hely még romantikusabb legyen. A sátor megvilágítását megoldhatja LED-lámpákkal, égő gyertyákkal vagy klasszikus világítással, hogy a vendégek késői órákig élvezhessék az estét. Az ünnepséget lezárhatja diszkóval a szabad ég alatt és tűzijátékkal.

(x)

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018