INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 14. péntek
Marcell

hév

pályafelújítás

menetrend

A MÁV-HÉV Helyiérdekű Vasút Zrt. H6-os (másként a 252-es vasútvonal; 2011-ig ráckevei HÉV) egyik szerelvénye hamarosan indul a Közvágóhídnál lévő végállomásáról a Csepel-sziget déli részébe, 22 települést érintve. Fölötte a vasúti felüljárón egy Stadler Flirt típusú modern zónázó személyvonat halad Győr felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!

Fontos hír érkezett a ráckevei HÉV-ről

Infostart / MTI

Szombattól november 10-ig pályafelújítás miatt módosított menetrend szerint közlekednek a szerelvények ezen a vonalon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a szakemberek Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között dolgoznak a pálya felújításán, emiatt a megszokottól eltérő időpontokban indulnak el a szerelvények. A részletes menetrend a BKK honlapjáról tölthető le.

Emellett október 19-én és 20-án a 6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külső állomásig, Ráckeve, illetve Tököl felől József Attila-telep megállóhelyig lehet utazni a szerelvényekkel. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között pótlóbusz jár H6-os jelzéssel, amelyre a dunaharaszti, taksonyi, szigethalmi és szigetszentmiklósi Volánbusz-megállókban lehet felszállni.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018