eur:
394.24
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd főpolgármester-jelöltje és Ujhelyi István, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje (b-j) az MSZP „Szövetségben Európával” című kampányrendezvényén az Europe Congress Centerben 2019. május 18-án.
Nyitókép: Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd főpolgármester-jelöltje és Ujhelyi István, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje (b-j) az MSZP SSzövetségben Európával" című kampányrendezvényén az Europe Congress Centerben 2019. május 18-án.

Reagált az MSZP a Karácsony Gergely-féle hangfelvételre

Az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István szerint a Fidesz fél Karácsony Gergelytől, és ez a válasza arra, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt vitára hívta Tarlós Istvánt.

A Magyar Szocialista Párt számára egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor és Tarlós István, valamint Rogán Antal és "manipulatív bandája" fél Karácsony Gergelytől - mondta el pártja véleményét az európai parlamenti képviselő Ujhelyi István.

"Ilyen eszközöket a pártállamokban használnak és használtak régen. Titkosszolgálati módszerrel, manipulatív, összevágott hangfelvételeket tesznek közzé"

- folytatta a politikus az InfoRádiónak nyilatkozva.

Szerinte az egész akció "válasz Karácsony Gergely vitára való kihívására", ahelyett, hogy "Tarlós István kiállt volna azzal, hogy Orbán Viktor engedélyezte számára a jelölti vitát".

"Karácsony Gergely több fórumon is rövidesen választ fog adni ezekre az összevágott hangfelvételekre, mindenesetre szeretném jelezni, hogy nem lesznek büszkék a fideszesek,

ha ilyen mélyre süllyednek, hogy titkosszolgálati, összevágott hangfelvételeket használnak. Félnek, hogy vereséget fognak szenvedni" - üzente Ujhelyi István.

Ismert, csütörtök reggel került fel a YouTube-ra egy hangfelvétel Karácsony Gergely hangjával arról, hogy a zuglói MSZP-sek szétlopják a kerületet, a szocialista Tóth Csaba pedig többször megfenyegette Karácsony Gergely családját, és ha visszatér Zuglóba, elássák.

Karácsony Gergely feljelentést tett, a témáról a Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter azt mondta, a szocialisták egymásról készítenek hangfelvételeket, aminél csak Karácsony Gergely magyarázkodása szánalmasabb.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×