eur:
395.71
usd:
367.22
bux:
65304.87
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: kisalfold.hu

Átok sújt egy családot Győrszentivánnál

Három évvel ezelőtt a harmincéves fiú, most az ötvenéves apa hunyt el autóbalesetben.

Pizzafutárként dolgozott az a fiatalember, aki 2016-ban Győrszentiván közelében felborult autójával és kiesett a járműből. Mivel nehezen belátható helyen szorult a kocsija alá, egész éjjel senki nem vette észre - írja a kisalfold.hu.

A családja egészen hajnalig kereste, de nem találták. Az autót végül másnap reggel vette észre valaki.

A fiatalember ekkor még élt, de a kórházba szállítását követő műtét során életét vesztette.

A férfi párkapcsolatban élt, párja a baleset idejében várandós volt. Ő később azt nyilatkozta, hogy nagyon komoly döntést kellett hoznia, de úgy határozott, hogy megszüli a kisbabát, és ha kell, két szülő szerepét is be fogja tölteni a gyermek életében.

Idén szeptember 7-én, szombaton az M19-esen történt balesetben egy tatabányai férfi haladt kisteherautójával Győr irányába. Egy enyhe kanyarba érve a nedves útburkolaton megcsúszva elvesztette uralmát a jármű felett és áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, ahol karambolozott a (vizsgálatok jelen állása szerint szabályosan közlekedő) Ford Galaxyval. Ezt az autót vezette az ötvenéves férfi, amely éppúgy, mint három éve a fia járműve, felborult.

Az apa súlyos sérülései miatt a helyszínen életét vesztette.

Az értesülések szerint a Ford Galaxyban a férfi lánya és egy másik nő is ült. Ők ugyan szerencsésebben megúszták a balesetet, de kórházba kellett szállítani őket.

Címlapról ajánljuk
Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát
Jelentés

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×