eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Katonai konvojok lepik el az utakat

Egy nemzetközi gyakorlat miatt katonai konvojok közlekednek péntektől több forgalmas útszakaszon - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Szeptember 6-22. között tartanak gyakorlatot a Magyar Honvédség központi gyakorlóterén. Emiatt pénteken a Letenye határátkelőhely - M7 autópálya - 710. számú főút - 72. számú főút - 8. számú főút - Veszprém - Újmajor útvonalon, majd vasárnap a Tornyosnémeti határátkelőhely - 3. számú főút - M30 autópálya - M3 autópálya - M31 autóút - M0 autóút - M7 autópálya - 710. számú főút - 72. számú főút - 8. számú főút - Veszprém - Újmajor útvonalon közlekednek technikai eszközökből álló külföldi katonai konvojok.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását - írták, hozzátéve: a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×