INFORÁDIÓ 
2020. január 26. vasárnap
Paula, Vanda

bkk

felújítás

budapest

fehérvári út

Az 1-es villamosvonal meghosszabbításának munkálatai miatt kihelyezett forgalomterelő tábla a XI. kerületi Hengermalom út és a Fehérvári út kereszteződésében 2017. november 13-án. A budapesti villamoshálózat fejlesztése keretében az Etele térig meghosszabbítják az 1-es villamos vonalát.

Újabb lezárások a Fehérvári úton

Infostart / MTI

Hétfőtől lezárják a budapesti Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint a Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszának városközpont felé vezető útpályáját felújítás miatt.

Ahogy arról az idei útfelújításokat ismertető cikkünkben írtunk, március közepétől folytatódik a Fehérvári út felújítása. A részletekről a BKK adott ki tájékoztatást.

A 973-as busz Újpalota felé a Fehérvári út lezárt szakasza helyett a Kondorosi út-Tétényi út-Andor utca-Fehérvári út módosított útvonalon közlekedik, és nem érinti az Albertfalva kitérő megállóhelyet.

A Nagytétény felé tartó buszok útvonala nem változik - tették hozzá.

Tájékoztattak arról is:

a belváros felé közlekedőknek érdemes a Budafoki utat vagy a Fehérvári út-Kondorosi út-Tétényi út útvonalat választaniuk.

A felújítás alatt a Fehérvári úton délről érkezőknek lehetővé teszik, hogy a Kondorosi útra balra kanyarodjanak.

A Hamzsabégi út és a Baranyai utca közötti szakasz egyetlen forgalmi sávra szűkül, és tilos a parkolás.

A várhatóan június végéig tartó felújítás során új burkolatot kap az úttest és a járda is, mindkét irányban kerékpársávot alakítanak ki, és új jelzőlámpás csomópontot hoznak létre az Ulászló utcánál. A Főkert Nonprofit Zrt. pedig megújítja az út menti fasort.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018