eur:
394.62
usd:
369.81
bux:
65734.68
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay.com

Ebből "nem kutyások-kutyások" háború lehet - tűvel átszúrt húsdarabok egy pesti parkban

Egyik tűvel, szöggel átszúrt húsdarab a másik után az újlipótvárosi Wein János parkban. Az érintettek indulatai egyre forrnak.

A 13.kerulet.ittlakunk.hu honlap tudósítása szerint már nem az első eset, hogy szöggel átszúrt szalámit, illetve kolbászdarabot találnak az újlipótvárosi Wein János parkban.

A kutyások már egymást figyelmeztetik:

"Kutyások, figyelem!!! Újlipótvárosban a Wein János park és játszótér környékén szöges szalámit rejtettek el. Figyeljetek nagyon oda!!! :((( Már keresik az elkövetőt, a gyerekekre is veszélyt jelent ez! :((("

A közlés végére a rendőrségi e-mailt is odaírták, ahol panaszt lehet tenni: 13rk@budapest.police.hu. A kutyások azt várják, a bejelentések alapján a térfigyelő kamerák hamar lebuktatják az elkövető(ke)t.

November végén gombostűvel átszúrt virslidarabot találtak ugyanitt. Amennyiben egy ilyet egy kutya lenyel, az életébe kerülhet, de ha kisgyermek játszik vele, az sem életbiztosítás.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×