eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Koraszülött baba lába a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának koraszülött intenzív osztályán a koraszülöttek világnapján, 2015. november 17-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Klórgáz-mérgezés az újszülött intenzíven, nyomoz a BRFK

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást, még nem hallgattak ki gyanúsítottként senkit - derül ki a közleményből.

Nyomozást indított a rendőrség a Semmelweis Egyetem egyik újszülött intenzív osztályán történt klórgáz-mérgezés miatt.

Elsőként a Magyar Hang számolt be arról, hogy klórgáz-mérgezés történt vasárnapra virradóra a Semmelweis Egyetem Üllői úti újszülött intenzív osztályán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az ügyben a BRFK életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást; gyanúsítotti kihallgatás nem történt. További tájékoztatást a folyamatban lévő nyomozás érdekeire való tekintettel nem adnak. Erre hivatkozott a lapnak a klinika is: „Az ügyben megindult és folyamatban lévő rendőrségi eljárásra való tekintettel a Semmelweis Egyetem nem adhat tájékoztatást a részletekről.”

A Magyar Hang úgy tudja, hogy az osztályon ápolt koraszülöttek és az ott dolgozók, valamint a hozzátartozók közül többen is közvetlen veszélynek voltak kitéve, a sérültek számáról azonban nincs pontos információ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×