eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Buszbaleset Buda egyik legforgalmasabb pontján

Két BKK-busz ütközött össze, egy villanyoszlopot is kidöntöttek, négyen megsérültek.

Az első információk szerint négyen megsérültek, amikor összeütközött két busz Budapest XI. kerületében, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében a csütörtök délutáni csúcsforgalomban.

A baleset miatt nagy a torlódás a környéken. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes elmondta, hogy sok üzemanyag került az úttestre az ütközés után, a fővárosi tűzoltók a helyszín biztosításában és az üzemanyag felitatásában segítenek.

Baleset miatt lezárták a Jagelló utat a Hegyalja útnál a BAH-csomópont felé, valamint a Hegyalja utat a BAH-csomópontnál mindkét irányban – írja a BKK a Facebook-oldalán.

A Zoom.hu információi szerint az egyik busz féke felmondta a szolgálatot és nekiment a másiknak. Az Index.hu úgy tudja, hogy a 112-es és a 8-as busz lehet érintett a balesetben, amelyben a fotók tanulsága szerint egy villanyoszlop is kidőlt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×