eur:
394.44
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Turisták segwayen Budapesten a Kossuth térnél 2018. május 30-án. Idén június közepétől tilos a segway (önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású közlekedési eszköz), az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard (önegyensúlyozó elektromos roller), a sörbike (négykerekű, többszemélyes kocsmabicikli) és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újabb rendőri intézkedés a Kossuth téren

14 fővel szemben szabálysértési feljelentést tett a rendőrség.

Budapesten kedd hajnalban 3 óra 5 perc és 5 óra 43 perc között, védett vezető érkezése miatt a rendőrség kiürítette a Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett - gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit - hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A rendőrség felszólítására hat fő önként távozott a helyszínről, de 14-en nem tettek eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a 14 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×