eur:
392.54
usd:
365.78
bux:
66792.01
2024. április 26. péntek Ervin
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke lakossági fórumot tart a budapesti K11 Művészeti és Kulturális Központban 2018. március 27-én.
Nyitókép: Mónus Márton

Ellenállást hirdetett Gyurcsány Ferenc pártja

Új választásokat kényszerítene ki a Demokratikus Koalíció.

A kormánnyal szembeni ellenállást hirdetett a Demokratikus Koalíció elnöke pártja budapesti demonstrációján. Gyurcsány Ferenc az Alkotmány utca és Kossuth tér találkozásánál tartott megmozduláson úgy fogalmazott: Magyarországon diktatúra van, ezért a Demokratikus Koalíció arra törekszik, hogy az ellenállás kicsiny lángjából nagy tűz gyúljon.

Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz mára elfoglalta a pénzügyi rendszert, a kezükbe került a kereskedelmi bankok többsége, az ügyészség, a bíróságok, ellopták a maradék állami termőföldet, rátették a kezüket az oktatásra, az egészségügyre, vazallusukká tették az egyházakat, felszámolták a sajtószabadságot és egypárti diktátum alapján alkottak új választási rendszert.

Hozzátette: az ellenállásnak nem lehet más célja, nem lehet kevesebbel megelégedni, mint új választási szabályok alapján kiírt, új, tisztességes választások kikényszerítése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×