eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Jelentős útlezárások lesznek szombaton

Szombaton rendezik meg a Műegyetem rakparton a VI. Dunai Regatta V4 Races sport- és kulturális fesztivált. A rendezvényen összesen közel 30 ezer résztvevőre számítanak. Lesz motoros felvonulás és kerékpáros zarándoklat is. Vasárnap napközben mossák a Petőfi hidat.

A Dunai Regatta miatt vasárnap éjféltől lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között várhatóan vasárnap 9 óráig, a Műegyetem rakpartot pedig a Budafoki út és a Bertalan Lajos utca között rendezvény miatt várhatóan vasárnap 12 óráig - közölte a BKK.

A D12-es hajó közlekedésében szombaton 13:50-től változások várhatók - tették hozzá.

Szakaszos korlátozásra kell készülni szombaton 19.30 és 21 óra között a III., Királyok útján és a Nánási úton, illetve a Budai alsó rakpart–Bem rakpart–Bem József utca–Margit körút–Széll Kálmán tér–Csaba utca útvonalon kerékpáros zarándoklat miatt.

Szakaszos és időszakos korlátozásra kell számítani szombaton 17 órát követően a Citadellától a Szirtes út–Sánc utca–Hegyalja út–Erzsébet híd–Belgrád rakpart–Szabadság híd–Szent Gellért rakpart–Apród utca–Lánchíd utca–Lánchíd–Széchenyi István tér–Clark Ádám tér–Alagút–Attila út–Széll Kálmán tér–Szilágyi Erzsébet fasor–Budakeszi út útvonalon Zsámbékig motoros felvonulás miatt.

Mossák a Petőfi hidat vasárnap 6:30 és 15:30 között ezért szakaszos sávlezárásra számítani.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×