eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Két újabb halálos baleset történt

Meghalt egy motoros, aki személyautóval ütközött szombat délután Zalakomárban. Autó gázolt el kerékpárost Magyargéc külterületén szombaton, a férfi a helyszínen meghalt.

Egyelőre ismeretlen okból ütközött össze egy személyautó és egy motoros a zalakomári Árpád utcában. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, de a 24 éves fiatalember életét nem tudták megmenteni. A baleset helyszínét a rendőrök lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

Egy autós Magyargéc irányából tartott Szécsény felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik.

Reggel meghalt egy kerékpáron utazó kilencéves gyermek Ónodnál, amikor a biciklit kormányzó fiatal egy kisteherautó elé kanyarodott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×