eur:
390.12
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Rendőrök lepték el a Balaton partját

A Balaton északi partján tartottak ellenőrzést a rendőrök.

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság munkaprogramja alapján regionális szintű fokozott ellenőrzést végzett Tapolcán, Balatonfüreden és Balatonalmádiban 26 rendőr és 4 polgárőr.

A rendőrök több mint ezer járművet ellenőriztek, 301 sofőrrel szemben alkalmaztak légalkoholmérő készüléket. Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt két gépkocsivezetővel szemben kezdeményeztek büntetőeljárást, egy személlyel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki. A járőrök három közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, két esetben biztonsági öv hiánya miatt közigazgatási bírságot, további öt esetben szabálysértési feljelentéssel éltek - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×