eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Török Gábor: van félelem a Fideszben, de nem ez lesz a fő kérdés

Török Gábor: van félelem a Fideszben, de nem ez lesz a fő kérdés

Erre Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédéből következtetett a politikai elemző.

Van aggodalom és félelem a Fideszben a 2018-as választások miatt, ez beigazolódott Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédében is – vélekedett Török Gábor péntek délelőtt a Jobbik ifjúsági tagozatának keszthelyi táborában megrendezett kerekasztal-beszélgetésen a Magyar Nemzet írása szerint. A politikai elemző arra hivatkozott, hogy a kormányfő igen komoly tétet adott a jövő tavaszi voksolásnak azzal a mondatával, hogy a 2010 óta elvégzett munka elveszhet, ha a Fidesz vereséget szenved.

Az elemző szerint mivel egyre nagyobb az átjárás a Jobbik és az MSZP szavazótábora között - ezt igazolja több időközi választás is -, ezért az a legnagyobb kérdés, lesz-e a Fidesznek abszolút többsége 2018-ban. Ehhez arra lenne szükség, hogy 40-45 százalékos listás szavazat mellett 65-nél több egyéni választókerületet is megnyerjenek.

Török Gábor azt is vázolta, hogy a politikai pártok közül ma egyedül a Fidesznek van „története”. Ha valaki a kormánypártokat támogatja, akkor az jut eszébe, hogy megvédik az országot, ellenzői pedig azt mondják elsőre, hogy szétlopják az országot. Az ellenzék pártjainál viszont ilyen egyértelmű és egyszerű történet nincs.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×