eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Még holnapig lehet jelentkezni a szeptemberi képzésekre

Szerda éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek eddig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket az E-felvételi rendszerében.

Az új, illetve a korszerűsített tartalmú szakokról, illetve a duális képzésről is részletesen lehet olvasni a www.felvi.hu honlapon.

A jelentkezéseket kizárólag a portálon elérhető E-felvételi rendszerén keresztül lehet benyújtani, legkésőbb 2017. február 15-én éjfélig. Eddig a határidőig kell elvégezniük a felvételizőknek a személyes és kötelező adataik rögzítését, a kiválasztott szakok megjelölését és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltését. Szintén legkésőbb eddig kell befizetniük a kiegészítő díjat – átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával – azoknak, akik a díjmentesen megjelölhető 3 jelentkezési helynél többet (maximum 6-ot) jelöltek meg.

Ezt követően, február 20-ig kell hitelesíteniük jelentkezésüket az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×