eur:
392.47
usd:
367.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Szüreti szondáztatásra szoknak rá a rendőrök!

A rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése érdekében szűrték ki az ittas járművezetőket az elmúlt hétvégén Sopronban.

A soproni rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése és az ittas vezetés visszaszorítása érdekében akciót szerveztek 2016. szeptember hónap második hétvégéjén. A járőrök kiemelt figyelmet fordítottak a szeszesital, valamint a vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyása alatt álló sofőrök kiszűrésére.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai három esetben büntetőeljárást, két sofőrrel szemben pedig közigazgatási hatósági eljárást kezdeményeztek, akiknél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Forrás:police.hu

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×