eur:
394.24
usd:
370.3
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Eshet vasárnap

Vasárnap eleinte legfeljebb kisebb záporok alakulhatnak ki, majd délutántól először a Dél-Dunántúlon, később egyre többfelé elered az eső.

A szombat késő délutáni-esti óráktól délnyugat felől megnövekszik (elsősorban a fátyol) a felhőzet, és vasárnap az ország nagy részén már erősen felhős lesz az ég, bár némi szűrt napsütés a nap első felében sokfelé lehet.

Vasárnap eleinte legfeljebb kisebb záporok alakulhatnak ki, majd délutántól először a Dél-Dunántúlon, később egyre többfelé elered az eső. Az északkeleti megyékben vasárnap estig nem valószínű csapadék.

Az élénk keleti, délkeleti szél vasárnap a Dél-Alföldön és Somogy környékén meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, az Északi-középhegység térségében lehet a hidegebb, talajmenti fagyra is főként ott lehet számítani.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 23 fok között alakul.Európa időjárása elsősorban a Spanyolországtól Skandináviáig húzódó frontálzóna mentén változékony, arrafelé a legtöbb a felhő, és a legtöbb eső is azokon a területeken esett. Szintén sok csapadék hullott a hazánkat elhagyó alacsonynyomású képződményből a Kárpátokban és Erdélyben.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×