eur:
388.93
usd:
360.83
bux:
68624.54
2024. május 7. kedd Gizella

Ónos eső lehet hétfőn

A hétvégén tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és túlnyomóan borult időre számíthatunk. Hétfőn szórványosan számítani kell csapadékra: északon hó, illetve ónos eső, másutt inkább eső, ónos eső valószínű - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap reggelig tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és túlnyomóan borult időre számíthatunk. Késő délutántól hószállingózás, havazás is várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 fok körül alakul.

Vasárnap felszakadozik, csökken a felhőzet, de főleg a reggeli, délelőtti órákban helyenként még számítani lehet hószállingózásra, kisebb havazásra. Az északnyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 fok körül várható.

Hétfőn szórványosan számítani kell csapadékra: északon hó, illetve ónos eső, másutt inkább eső, ónos eső valószínű.

A következő napokban többnyire erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös időre van kilátás, de csak néhol alakulhat ki szitálás, ónos szitálás.

Mind a minimum, mind a maximum hőmérséklet fokozatosan emelkedik.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 7. 14:49
×
×
×
×