eur:
392.28
usd:
366.98
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Dévény Anna: Nem sok orvos fogadja el a módszeremet

Félévre elegendő a Dévény Alapítvány finanszírozása - mondta a szervezet vezetője. Dévény Anna gyógytornász szerint a működtetésben nehézséget jelent, hogy egyedülálló módszerét még mindig sok orvos nem fogadja el.

Tavaly novemberben kongatta meg a vészharangot a Prima Primissima-díjas gyógytornász, Dévény Anna. Akkor arról számolt be, hogy alapítványa 25 millió forintos hiánnyal küzd, amely már a működést fenyegeti. Az intézményvezető az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az év végén annyi támogatást kaptak, amennyi az alapítvány féléves működéséhez elegendő.

"Rogán Antal állt mellénk. Emellett magánszemélyek segítettek és volt egy médiakampány is, amelyet a szülők szerveztek; így fellélegezhetünk fél évre" - mondta.

Dévény Anna nem tudja, mi lesz fél év után, bízik a jövőben, és kiemelte: a rászorulók részére kezeléseik továbbra is ingyenesek maradnak. Azt mondja, nehézséget jelent, hogy módszerét az eredmények ellenére sok orvos nem fogadja el.

Ez szembe megy minden eddigi módszerrel, ami a Magyarországon és a világon volt. Valaki, aki meggyőződéssel dolgozott évtizedekig, és azt hitte, hogy jó, amit csinál, most azt kell hinnie, hogy nem jó, mert jön egy "mezei" gyógytornász a saját módszerével. Ez egy valós konfliktushelyzetet jelent - magyarázta.

Dévény Anna 38 éve foglalkozik gyógyítással, egyedülálló módszerével csaknem 80 százalékban képes teljes gyógyulást, 15 százalékban legalább javulást elérni születéskor idegrendszeri károsodást szenvedett csecsemőknél és különböző típusú mozgássérülési problémával küszködő gyereknél.

Az Aréna teljes adását meghallgathatja, ha ide kattint.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×