eur:
389.69
usd:
363.3
bux:
68091.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hóátfúvás okoz gondot Dél-Borsodban

Hóátfúvás okoz gondot Borsod-Abaúj-Zemplén megye déli területein pénteken; a közútkezelő gépei folyamatosan takarítják az utakat, de a szél visszahordja a havat - közölte a megyei katasztrófavédelem és a Magyar Közút.

Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője az MTI-nek azt mondta: Mezőcsát és Tiszatarján között a hóátfúvás miatt egy tejterméket szállító kisteherautó csúszott az árokba. Amíg ki nem szabadították, a Volánbusz menetrend szerint közlekedő járata sem tudott továbbmenni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közölte, hogy Tiszalúc, Mezőkövesd, valamint Emőd és Vatta térségéből is hóátfúvást jelentettek.

A 37-es főúton Gesztely és Szerencs között csökkent a látótávolság a hófúvások miatt, de ott egyelőre még nem marad meg a burkolaton a hó. A főúttal párhuzamos, Hernádnémeti és Tiszalúc közötti mellékúton viszont már hóátfúvásos szakaszok alakultak ki.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×