eur:
389.4
usd:
363.38
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Így készül a rendőrség a diáktüntetésre

A kormány szerdai bejelentése ellenére is készülnek a szerdára meghirdetett, MTA előtti tüntetésre a diákok. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a demonstráció miatt korlátozásokat léptetett életbe a főváros területén.

A kormány szerdai bejelentése ellenére is készülnek a szerda délutánra meghirdetett, MTA előtti tüntetésre a diákok. A röghöz kötés ellen, illetve a jogász- és közgazdászképzés ingyenességéért továbbra is érdemes tüntetniük, vélekedtek - írja az Index.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend változás lép életbe a főváros területén:

Tilos megállni 2012. december 19-én 6:00 órától 2012. december 19-én 24:00 óráig a Budapest V. kerületben:

A Magyar Tudományos Akadémia parkoló teljes területén;

A Széchenyi Lánchíd északi parkolójában;

A Zoltán utca mindkét oldalán a Szabadság tér és a Nádor utca között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek - olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×