eur:
392.78
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Puyol szerint lehetetlen, hogy felépüljön az Eb-ig

A térdműtét előtt álló Carles Puyol szerint lehetetlen, hogy felépüljön a labdarúgó Európa-bajnokság rajtjáig, így aztán biztosra vehető, hogy kihagyja a lengyel-ukrán közös rendezésű tornát.

A címvédő spanyol válogatott alapembere szombaton, az Espanyol elleni bajnokin sérült meg, és kedden jelentették be, hogy szombaton megoperálják, felépülése pedig legalább hat hetet vesz igénybe.

"Szerintem lehetetlen, hogy ott legyek a rajnál. Egy ilyen műtét után még van felépülési időszak is. Úgy vélem, hogy aki jobb formában van, annak kell utaznia az Eb-re" - mondta szerdai sajtótájékoztatóján az FC Barcelona csapatkapitánya.

A 34 esztendős Puyol eddig 99-szer szerepelt a spanyol nemzeti csapatban. A címvédő június 10-én, az olaszok ellen kezdi meg az Európa-bajnoki küzdelmeket.

Vicente del Bosque szövetségi kapitány szerint óriási veszteség, hogy a hátvéd kidőlt a sorból, és vélhetően Gerard Pique-t, illetve Sergio Ramost szerepelteti majd a két belső védő posztján. Mellettük még az Athletic Bilbaót erősítő Javi Martinez jöhet szóba a védelem tengelyében.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×