eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megszűnt az útzár az 5-ös főúton

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 5-ös főút 75. kilométerszelvényénél, Kecskemét határában, ahol csütörtökön két autó összeütközött - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra a rendőrség korábbi tájékoztatását pontosítva elmondta: két súlyos és egy könnyű sérültje van a kora reggeli órákban történt balesetnek. A részletekről szólva hozzátette: egy furgon megcsúszott az úttestet borító tükörjégen és átsodródott a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsiba rohant.

Az ütközés következtében a két járműben ülő négy emberből hárman megsérültek: közülük a vétlen autó vezetőjének mindkét lába eltört. A férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül.
Az okozó jármű vezetője sértetlenül úszta meg a balesetet, az autó hátsó ülésén helyet foglaló két utas egyikét azonban nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, míg a másikat könnyű sérülésekkel szállították kórházba - mondta a sajtószóvivő.

Jelezte: az 5-ös számú főút érintett, négysávos szakaszán Kecskemét határában, az M5-ös autópálya felhajtójának közelében a helyszínelés, illetve műszaki mentés befejeződött. A korábbi forgalomkorlátozást feloldotta a rendőrség, így újra zavartalanul haladhatnak az arra közlekedők.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×