eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Felméri a rehabillitációs igényeket az NFÜ

Regisztrációs felhívást tett közzé a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, hogy felmérje az árvíz sújtotta települések rehabilitációs igényeit Észak-Magyarországon.

A hivatal közleménye szerint a regisztráció célja a Településrekonstrukció az árvíz sújtotta településeken című pályázati kiírás előkészítése, a várható pályázói kör és a tervezett projektek előzetes megismerése. A regisztrációs adatlapot december 15-éig kell postára adni; a várható maximális támogatási összeg város esetében 150, községnél 50 millió forint lehet.

A támogatási konstrukció célja, hogy hozzájáruljon a májusi-júniusi árvizek által érintett településeken a károk felszámolását és az infrastruktúra fizikai megújítását szolgáló fejlesztésekhez.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×