eur:
390.77
usd:
365
bux:
68279.33
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A Fidesz Porga Gyulát jelöli veszprémi polgármesternek

A Fidesz veszprémi szervezete a hétvégén egyöntetű támogatással a jelenlegi alpolgármestert, Porga Gyulát jelölte polgármesternek - közölte Mihalovics Péter, a párt veszprémi szervezetének alelnöke.

A párt közleménye szerint a Fidesz veszprémi szervezete szombatra hívta össze polgármester-jelölő közgyűlését, ahol a tagság egyöntetűen támogatta a városi elnökség által Porga Gyula személyére tett javaslatot.

A képviselők jelölésének, valamint a pártlista összeállításának határideje 2010. június 29-e, ezt követően az országos választmány július 6-i ülésén hozza meg végleges döntését az önkormányzati képviselő-jelöltekkel kapcsolatban - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×