eur:
388.51
usd:
360.86
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Legalább ötvenezren a Hősök terén - képgalériával

50 és 100 ezer közötti tömeg követel előrehozott választásokat a Hősök terén. Motorosok viszik a petíciót Sólyom Lászlóhoz.

Tudósítóink jelentése szerint 50 és 100 ezer közöttire tehető az előrehozott választásokért tartott civil demonstráción megjelentek száma. A Hősök terét teljesen megtöltötte a tömeg, az Andrássy úton a Kodály Kőröndig állnak az emberek.

Makovecz Imre, az egyik főszervező azt mondta a jelenlévőknek, hogy ha nem lesz hatása a mostani demonstrációnak, akkor újabb megmozdulást szerveznek, hogy kiköveteljék az előrehozott választást.

Beszédet mondott Jókai Anna író és Vértesaljai László jezsuita atya is.

A Civil Összefogás Fórum által meghirdetett tüntetésen az előre hozott választásokat, a közélet tisztaságának helyreállítását, a közbiztonság megteremtését, a nemzeti jelképek tiszteletben tartását, a családok és a gyermeknevelés kiemelt megbecsülését, a magyar föld és otthonok védelmét követelték a szónokok.

A rendezvényen felolvasták a köztársasági elnökhöz címzett petíciót, amit motorosok vittek a Sándor palotába. Visszatérésükkor annyit mondtak, hogy a köztársasági elnök megbízottja átvette a dokumentumot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×