eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Több mint négyszáz autót szállítottak el a fővárosban

Eddig 430 gépkocsit szállított el a rendőrség a fővárosban a nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvények miatt lezárt területekről - közölte honlapján a rendőrség vasárnap nem sokkal reggel kilenc óra előtt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai főként a Kossuth tér környékéről, az Alkotmány utcából, a Szalay utcából, a Széchenyi felső rakpartról, az Akadémia utcából, a Petőfi tér környékéről, a Váci utcából, a Pesti alsó rakpartról, a Március 15. térről, valamint a Bajcsy-Zsilinszky útról és környékéről, az Astoriáról és környékéről, a Múzeum körútról és a környező utcákból, továbbá a Hősök tere környékéről szállították el a járműveket. A rendőrök az autókat a környező utcákban helyezték el.

A tulajdonosok a forgalomirányító központnál érdeklődhetnek járművük hollétéről a 267-4673-as budapesti telefonszámon.

Elsősorban a belvárosi események közelében kell számítani a mai napon jelentősebb lezárásokra - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályvezetője a március 15-i rendezvényekkel kapcsolatban. Tafferner Éva arról is beszélt, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom és egy magánszemély által bejelentett rendezvényeket a közlekedés zavartalan biztosítása miatt tiltotta be a BRFK.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Megvan a 15.! A Real Madrid nyerte a BL-döntőt

Megvan a 15.! A Real Madrid nyerte a BL-döntőt

Hiába játszott 60 percig fölényben a Borussia Dortmund a Bajnokok Ligája döntőjében, nem tudott gólt rúgni. A Real Madrid a hajrát jobban bírta, Dani Carvajal és Vinícius Júnior góljaival végül megnyerte a mérklőzést.

Orbán Viktor a Békemeneten: "mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje" - percről percre

"Még egy hét szívós munka, a legendás fideszes hajrá, és letoljuk az ellenfelet a pályáról. Óriási gólhelyzetben vagyunk, ajtó-ablak, be lehet azt pöckölni, piszkálni, tuszkolni" - fogalmazott Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök a Békemenet margitszigeti végállomásán szombat délután.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×