eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Megindult a forgalom a Keleti pályaudvaron

Újra indít és fogad vonatokat a Keleti pályaudvar, amelyet húsz perccel két óra előtt ürítettek ki bombariadó miatt - közölte a MÁV szóvivője.

Sigulinszky Tibor elmondta: a rendőrség átvizsgálta a pályaudvart, a szakemberek nem találtak semmilyen robbanószerkezetet.

A kiürítés alatt a távolsági vonatok külső állomásokon várakoztak, míg az elővárosi vonatok Kőbánya felső és Rákos állomásról fordultak vissza Szolnok illetve Hatvan irányába.

A vonatok jelentős késéssel érkeznek meg a pályaudvarra. A késő esti órákig még késésekre kell számítani. Előzetes adatok alapján mintegy ötven vonatot és utasait érintette a forgalomkorlátozás.

Előreláthatóan az éjszakai órákra, legkésőbb a holnapi üzemkezdetre áll helyre a menetrend.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 15. 10:19
×
×
×
×