eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Afganisztánba utazott Obama és a francia védelmi miniszter

Előre be nem jelentett két napos látogatásra Kabulba érkezett szombaton Hervé Morin francia védelmi miniszter. Ugyancsak Afganisztánba utazott Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje.

Kabulba érkezett a francia védelmi miniszter. Hervé Morin az előre be nem jelentett látogatáson az Afganisztánban szolgáló francia kontingens vezetésével találkozik az északi Kapisza, valamint a déli Kandahár tartományban.

Franciaország áprilisban a NATO bukaresti csúcstalálkozóján jelentette be, hogy egy újabb, 700 fős zászlóaljat küld Afganisztánba. Az egység a tervek szerint augusztus végén érkezik az ázsiai országba.

Közben szintén Afganisztánba utazott Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje. Az illinois-i szenátor a kongresszus küldöttségének tagjaként érkezett az ázsiai országba, ahonnan Irakba utazik majd.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×