eur:
393.36
usd:
368.1
bux:
66117.02
2024. április 24. szerda György

Kukákat törtek, jelzőtáblákat döntöttek ki a rendbontók

A József körúton kukákat törtek össze és jelzőtáblákat döntöttek ki a rendbontók, a törmelékeket pedig az út közepére szórták - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. Beszámolója szerint a rendőrök a József körúton a Blaha Lujza tér felé terelik a mintegy kétszáz fős tömeget, amelyből sokan üvegekkel dobálják a rendőröket.

A mentőszolgálat szóvivőjének közlése szerint a mentők eddig három rendőrt láttak el az esti rendbontás során, de egyiküket sem kellett kórházba szállítani. Győrfi Pál elmondta, hogy tüntetőkhöz még nem hívták ki őket.

Juhász Gábor, az operatív törzs irányítója korábban közölte, hogy a nap folyamán a Március 15. téren két rendőr megsérült. Egyiküknek a lába zúzódott meg egy kő miatt, a másik a derekát rándította meg.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Ezért borult meg tartósan a magyar költségvetés

Ezért borult meg tartósan a magyar költségvetés

A hazai költségvetési egyensúly megbomlásában szerepet játszik a gazdaság általános adóterhelésének utóbbi években történt csökkenése, amit nem követett a kiadások korrekciója - írja az Európai Bizottság egy elemzésében. Az anyag arra is felhívja a figyelmet, hogy az adócsökkentés egy része tulajdonképpen abból fakad, hogy az erősen adóztatott lakossági fogyasztás részaránya visszaszorult a GDP-ben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×