eur:
398.81
usd:
360.11
bux:
74210.55
2024. október 2. szerda Petra

Kétmilliárdos kár a leégett cipőgyárban

Sikerült körülhatárolni a lángokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren, ahol szerda éjszaka gyulladt ki a Szamos Cipőgyár raktára. A kár az első becslések szerint másfél - kétmilliárd forint.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője elmondta: a mintegy 5000 négyzetméteres épület oltásához a környék összes tűzoltóját kivezényelték, és érkezett segítség a romániai Szatmárnémetiből is.

Holes István hozzátette: az utómunkálatok várhatóan egész nap eltartanak. Az alezredes közölte: a tüzet feltehetően elektromos zárlat okozta.

Az alezredes helyszíni tájékoztatása szerint a raktárban tárolt több mint egymilliárd forint értékű, szállításra váró 250.000 ezer pár cipő megsemmisült.

Elégtek a gyártásra váró félkész termékek is, valamint súlyosan megrongálódott a két éve épült létesítmény, így az első gyors becslés szerint 1,5-2 milliárd forint közötti a tűzkár.

Címlapról ajánljuk

A Hezbollah újabb rakétatámadásokat indított Izrael ellen

A Hezbollah libanoni síita milícia újabb rakétatámadásai érték Észak-Izraelt az izraeli hadsereg (IDF) libanoni szárazföldi hadműveletének második napján, szerdán is - közölte az IDF.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×