eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Lendvai: Az ország nincs morális válságban

Az MSZP parlamenti frakcióvezetője szerint sokfajta baj van, de az ország egésze nincsen morális válságban. A rendőrségen belüli és kívüli szervezeti változások végrehajtása sokkal fontosabb kérdés, mint a Belügyminisztérium esetleges visszaállítása. Lendvai Ildikó az InfoRádióban komolytalannak nevezte Orbán Viktor előrehozott választásokról szóló nyilatkozatát.

Az MSZP frakcióvezetője az utóbbi időszak eseményei után is úgy látja, hogy nincs morális válságban Magyarország.

Lendvai Ildikó az InfoRádióban úgy fogalmazott: sokféle probléma van, de az ország egészére nem jellemző morális válság.

A szocialista politikus a rendőrséggel összefüggő ügyek után a Belügyminisztérium esetleges visszaállításáról úgy vélte: a rendőrségen belüli és kívüli szervezeti változások végrehajtása most sokkal fontosabb kérdés.

Lendvai Ildikó példaként említette a civil kontrollt és a belső ellenőrzéseket.

A Fidesz elnöke által kezdeményezett előrehozott választások megtartásáról az MSZP frakciójának vezetője azt mondta: komolytalannak tartja Orbán Viktor InfoRádióban elhangzott javaslatát.

A szocialista politikus emlékeztetett arra, hogy előrehozott választásokat akkor lehet tartani, ha a kormány nem rendelkezik megfelelő parlamenti többséggel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×