eur:
393.26
usd:
353.81
bux:
0
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Vasárnap újabb havazás várható

Az átlagosnál kétszer annyi riasztást kaptak a tűzoltók az országban szombat délelőtt, a havazás miatt. Országszerte sok közlekedési baleset történt.

Dobson Tibor elmondta, hogy a leesett hó miatt csúszóssá vált utakon sok koccanásos történt.

Sok helyen folyik műszaki mentés, ami lassítja a közlekedést. Pest megyében Pilisvörösvár és Csobánka között például, ahol egy mentőautó ütközött személyautóval, útzár van, itt kerülni nem lehet, emiatt az autósok várakozni kényszerülnek - mondta el a szóvivő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint az országban sok helyen havazik, a hőmérséklet általában mínusz 1 és mínusz 4 fok között van. A havazás az észak-keleti országrészben a legintenzívebb.

Szombaton éjszaka és vasárnap délelőtt átmenetileg megszűnik a havazás. Vasárnap a délutáni, esti órákban délnyugat felől újabb nedves léghullám érkezik az országba, újabb gyenge havazást okozva. A hőmérséklet vasárnap emelkedik, napközben mínusz 1 és plusz 4 Celsius fok között várható.

Címlapról ajánljuk
Hatalmas változások zajlanak most a Balkánon
Migráció

Hatalmas változások zajlanak most a Balkánon

A Migrációkutató Intézet legfrissebb elemzése szerint Olaszország, Szlovénia és Horvátország államközi együttműködése arra példa, hogy a nemzetállamok regionális alapon is megosztják erőforrásaikat, illetve közösen lépnek fel az irreguláris migráció elleni küzdelemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×