eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Riasztópiszollyal fékeztek meg egy verekedőt

Egy biztonsági őr riasztó fegyverét használta, hogy megfékezzen egy dulakodást kezdeményező férfit egy budapesti szórakozóhelyen vasárnap este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese.

Varga Ildikó elmondta: a XIV. kerületben, a Nagy Lajos király úton 19 óra körül egy szórakozóhelyen dulakodás alakult ki egy 27 éves férfi és a helyszínen dolgozó biztonsági őr között. A dulakodás oka még nem ismert.

A biztonsági őr az engedéllyel tartott riasztópisztolyával egy alkalommal figyelmeztető lövést adott le - tette hozzá. A fegyverhasználat során személyi sérülés nem történt. Dulakodás közben a berendezésben anyagi kár keletkezett.

Az ügyben a BRFK XIV. kerületi kapitánysága folytatja le az eljárást garázdaság miatt a férfi ellen. A bűncselekmény körülményeit vizsgálják.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×