eur:
392.7
usd:
365.93
bux:
66539.22
2024. április 26. péntek Ervin

MIÉP-es forgatókönyvtől tart az MSZP

A Fidelitas demonstrációt tart Budapesten április 1-jén, azon a napon, amikor az MSZP hívei az Andrássy úton gyűlnek össze. Ezt a szervezet elnöke jelentette be. Az MSZP bírálta a "ribillióra épülő" politikát.

Szijjártó Péter, a Fidesz ifjúsági szervezetének vezetője közölte: a köztársaság vagyonának védelmében rendezik meg tüntetésüket.

A politikus elmondta: a rendőrségnél bejelentették az akciót, amelyet a hatóság tudomásul vett. Közölte: 300-500 résztvevőre számítanak.

A szocialisták nem lennének meglepve, ha a MIÉP is csatlakozna

"Nem lennénk meglepve, ha a MIÉP most is követné jobboldali nagytestvérét. Felelőtlen döntésnek tartjuk, hogy Orbán Viktor megbízást adott Szijjártó Péternek: szervezzen szombatra demonstrációt a Kossuth tér sarkára" - írta közleményében az MSZP szóvivője.

"A Fidesz célja az volt, hogy legyen szombaton jobboldali megmozdulás a fővárosban. Ezek után már csak a MIÉP bejelentése hiányzik egy szombati megmozdulásról, hogy a jobboldal legalább kicsiben megvalósíthassa eredeti tervét, amit Csurka István vázolt fel: "felül, a katlan felső frontvonalán a Fidesz tart gyűlést a Kossuth téren, mi pedig alul bezárjuk a reteszt, és csak az állatkert felé hagyjuk menekülni az MSZP-t" - közölte Nyakó István.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×