INFORÁDIÓ 
2020. július 5. vasárnap
Emese, Sarolta

A múltról és a jövőről vitáztak a pártok

Infostart / InfoRádió

Az MSZP büszke az elmúlt négyéves teljesítményére, a Fidesz szerint viszont már mindenre hitelt vett fel az ország. A pártok szerint a legfontosabb a munkahelyteremtés.

Hiller István MSZP-elnök a közszolgálati televízióban azt mondta: az elmúlt négy év teljesítménye büszkén vállalható, s arról kívánnak beszélni, milyen Magyarországot akarnak. Hozzátette: programokról érdemes vitatkozni, a Fidesznek azonban egyelőre nincs választási programja.

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: az országot a jelenlegi kormány eladósította. Már nincs mit eladni, és nincs mire hitelt felvenni, ezért egyetlen megoldás, hogy dolgozni kell, s a politika feladata a munkalehetőségek számának növelése.

Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke szerint a következő ciklust a takarékosság kell, hogy jellemezze, s a gazdaság versenyképességének erősítése fog munkahelyeket teremteni.

Dávid Ibolya MDF-elnök kifejtette: a nagy rendszerek átalakításáról szükséges lenne konszenzusra jutni, valamint a pártoknak meg kellene ismertetni a költségvetés rendbetételére vonatkozó javaslataikat.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018