eur:
393.75
usd:
365.18
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az MDF gigantikus mosógépe

Az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadó gazdaságot kifehérítő hatására hívta fel a figyelmet az MDF egy jelképes nagymosással Budapesten, a Nyugati téren.

A téren felállított, öt méter magas, két és fél méter széles mosógépbe Katona Kálmán választmányi elnök és Budai Tünde adótanácsadó, Lenti és Letenye MDF-es országgyűlési képviselőjelöltje "18 százalékos mosóport" töltött, majd "zsebből zsebbe gyakorlat"; "100 oldalas adóbevallás"; "versenyképtelenség"; "adócsalás" és "igazságtalan adózás" feliratú vásznakat helyeztek az "Adomatt" márkájú szerkezetbe.

Az elöltöltős "mosógép" fémszerkezetre feszített ponyváján többek között a "18 százalékon tisztább a helyzet"; "a sok agymosás után jöjjön a nagymosás!"; "A magyar ember nem adócsalásra született. Nem akarjuk eltitkolni, amiért dolgoztunk. Nem hordjuk tovább az adócsalás szennyesét!" felirat volt olvasható.

Budai Tünde elmondta: a jelenlegi adótörvényeket egyszerűsíteni kell, mert azok túl bonyolultak és átláthatatlanok, az adófizetést pedig tervezhetővé kell tenni.

"A korrupció személyhez és zsebhez kötött, és mosás előtt a zsebeket ki kell üríteni" - közölte Budai Tünde.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×