eur:
389.14
usd:
364.33
bux:
68069.95
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook / Lázár János hivatalos oldala

Lázár János: vereségbeszédre is készültem vasárnap este

Szerinte a vidékiek életminőségéről fog szólni a következő négy év.

Egyelőre nincs kormányzati pozíciója, hajtani nem is hajt rá - tisztázta Lázár János szerda este a Pesti TV-nek adott interjújában, amelyet a Telex foglalt össze. Orbán Viktor kormányfő szerdai tájékoztatóján arról beszélt, hogy nem lehetetlen, hogy a korábban a Miniszterelnökséget vezető miniszter újra kormányzati poziciót kap, és hogy az lesz a feladata, hogy ötven százalék felé emelje a magyar tulajdont a kiskereskedelmi láncok között.

Lázár János a Fidesz választási győzelmére számított, ám Hódmezővásárhelyen és környékén az is benne volt a helyzetben, hogy "vereségbeszédet kell mondania" Hódmezővásárhelyen, ám erre nem kellett sort keríteni végül. A városban egyébként "darabokból", "emberről emberre" kellett összeszedni "a polgári oldalt", "házról házra".

Beszélt a helyi ellenszélről is, gyalázkodó szórólapokkal, gigantikus Facebook-hirdetésekkel találkozott a kampányban.

Úgy látja, jelenleg a legnagyobb kisebbség "a vidékiek milliói", az ő életminőségükről fog szólni a következő négy év, hogy "vidéken jobb élni, mint a nagyvárosokban".

Jelenlegi tevékenységéről is beszélt, Mezőhegyesen kukoricavetés előtt állnak, és várják csikók születését is.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×