eur:
395.74
usd:
372.16
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatót tart az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lukácsi Katalin már most sikerről beszél

Lukácsi Katalin szerint fej-fej mellett áll a Fidesz–KDNP és az Egységben Magyarországért. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke az ellenzéki szövetség eredményváró központjában tartott sajtótájékoztatóján a majdani végeredménytől függetlenül sikernek nevezte, hogy az ellenzék ezen a választáson már egyenrangú ellenfele lett a kormányoldalnak.

Lukácsi Katalin úgy fogalmazott, hatalmas eredmény a Mindenki Magyarországa Mozgalom számára, hogy nem tudni, hogy mi a választás eredménye, mert „valóban fej-fej mellett áll a két tömb, és nem lehet érezni, sejteni, gondolni, hogy mi is lesz a végeredmény”.

Hozzátette: nyilván a szívében sokaknak van egy sejtése, és pár órán belül pedig majd kiderül, hogy kinek is lett igaza. Szerinte már az is kimagasló eredmény az Egységben Magyarországért stábtól, hogy egyenrangúra hozta azt a versenyt, „ahol egyértelműen lejtett a pálya a Fidesz, az állampárt számára”.

Hangot adott továbbá a büszkeségének az aktivistáik iránt, akik végigdolgozták „a nem minden napi, történelmi kampány” utolsó percét is. „Ez egy történelmi pillanat volt Magyarország számára. Bízzunk benne, hogy abban a győzelmi kapuban, amibe eddig Márki-Zay Péter elvezetett bennünket, beléptünk, de a végeredményre még pár órát várni kell” – ismételte meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×