eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a Fidesz-KDNP közös frakcióülésén Balatonfüreden 2022. február 16-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a frakció előtt: a munkát 110 százalékosan kell elvégezni

A trehányságot és nemtörődömséget senkinek sem nézik el – mondta a kormányfő-pártelnök a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén.

Az április 3-i választás után a Gyurcsány-korszak akar visszatérni, azért kell mindenkinek küzdenie, hogy a baloldal ne kerüljön újra hatalomra – mondta Orbán Viktor a balatonfüredi Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésen a Magyar Nemzet beszámolója szerint. A Fidesz elnöke hangsúlyozta, a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök, övé a legerősebb párt, jelöltjük is a Gyurcsány-korszak bukott politikáját képviseli. A miniszterelnök szerint Magyarország sorsa a tét a választáson.

Orbán Viktor a szintén április 3-i gyermekvédelmi népszavazás fontosságáról is beszélt. Úgy fogalmazott, a Magyarországgal és Lengyelországgal szembeni támadások akkor gyorsultak fel, amikor ez a két ország fellépett az LMBTQ-lobbi ellen. A magyar gyermekvédelmi törvény védi a magyar gyermekeket és a magyar családokat, és kitiltja a szexuális propagandát az óvodákból, az iskolákból, ám ezt a törvényt támadta meg szerint az Európai Bizottság, s azért indítottak kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, mert azt akarják, hogy ezt a törvényt vonja vissza a parlament. A miniszterelnök szerint óriási a nyomás, Brüsszel pénzmegvonással és büntetéssel fenyegetőzik. Ha ennek a nyomásnak engednek, szabaddá válik az út a gyermekekre irányuló szexuális propaganda és az LMBTQ-aktivisták előtt – vélekedett.

A Fidesz-elnök arra számít, ahogy a migráció ügyében, úgy

most is engedni kényszerül Brüsszel a népszavazás és a választások után.
Balatonfüred, 2022. február 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) beszédet mond a Fidesz-KDNP közös frakcióülésén Balatonfüreden 2022. február 16-án. Az asztalnál Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője és Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója (b-j).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) beszédet mond a Fidesz-KDNP közös frakcióülésén Balatonfüreden. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor munkára buzdította a képviselőket. Egyértelművé tette, hogy a trehányságot és nemtörődömséget senkinek sem nézik el. A kormányfő szerint a győzelemre a Fidesz–KDNP az esélyes, de ezt az esélyt üstökön kell ragadni, és a munkát 110 százalékosan el kell végezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×