eur:
393.14
usd:
353.55
bux:
72417.31
2024. szeptember 6. péntek Zakariás
Nyitókép: Pixabay

Formabontó újítás a Spotify-on

A népszerű zenei streaming szolgáltató az egész világon elérhetővé teszi a "daylist" elnevezésű, személyre szabott és napszakhoz igazodó lejátszási listáját, ingyenes és prémium felhasználóknak egyaránt.

A daylist először 2023 szeptemberében jelent meg angol nyelvű piacokon, majd 2024 márciusában további 65 országban vált elérhetővé. A Spotify legújabb frissítésével minden olyan piacon bevezették a funkciót, ahol a a streaming szolgáltató elérhető, beleértve Magyarországot is - írja a Techcrunch híradása nyomán a Portfolio.

A vállalat közölte:

azokban az országokban, ahol korábban már elérhető volt a daylist, a felhasználók 70 százaléka hetente visszatér a személyre és napszakra szabott lejátszási listákhoz.

Mint írják, a Spotify az adott napszakban legtöbbet hallgatott zenék adatait használja fel a zeneszámok ajánlására, a lista frissítésére, és zenei stílusokhoz igazodóan változtatja a lista címét is.

A felhasználóknak lehetőségük van elmenteni saját könyvtárukba a nekik tetsző listát, ha rákattintanak a mellette megjelenő, három ponttal jelölt menüre.

Címlapról ajánljuk
Hatalmas változások zajlanak most a Balkánon
Migráció

Hatalmas változások zajlanak most a Balkánon

A Migrációkutató Intézet legfrissebb elemzése szerint Olaszország, Szlovénia és Horvátország államközi együttműködése arra példa, hogy a nemzetállamok regionális alapon is megosztják erőforrásaikat, illetve közösen lépnek fel az irreguláris migráció elleni küzdelemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×