eur:
395.79
usd:
368.76
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pexels.com

Átalakul a Google Térkép – minden androidost érint

Egyszerűsödik a Google Térkép felhasználói felülete az androidos felhasználóknak.

Kisebb ráncfelvarráson esett át a Google Térkép androidos alkalmazása, amivel hamarosan a felhasználók is találkozhatnak majd. A felhasználói felület áttekinthetőbb, ezzel együtt pedig könnyebben használhatóvá válik – írja a hvg.hu.

Az alkalmazást megnyitva jelenleg öt menüpont várja a felhasználókat a kezdőképernyő alján: Felfedezés, Utazás, Mentve, Közzététel és Frissítés. A Google Térkép legújabb (11.127.x) verziója leegyszerűsíti ezt: öt helyett csak három lap jelenik majd meg az alkalmazásban: a Felfedezés, a You , illetve a Közzététel. Az Utazás és a Frissítés így eltűnik a válaszható opciók közül, ezek eltűnése azonban nem jelenti azt, hogy a Térképet ne lehetne ugyanúgy használni, mint eddig.

Az üzleti felhasználók a jobb felső sarokban található ikonra bökve találhatják meg a vállalkozásuknak küldött üzenetet, az Utazás menüpont pedig bekerül a You nevű lap alá, és Saved trips (magyarul valószínűleg: Mentett utazások) néven lesz elérhető.

A Google Térkép frissítését még márciusban jelentette be a Google, hamarosan pedig minden androidos felhasználó találkozhat vele.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×