eur:
389.31
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Elvetette egy nagy felzúdulást kiváltó újítását a Microsoft

Nem várt ellenállásba ütközött a cég tervezett módosítása a OneDrive-ban, ami a fotók számlálását érintette.

A Microsoft elképzelése abból állt, hogy a duplikált fotók által elfoglalt tárhelyet mindkét esetben felszámolták volna, tehát, ha ugyanaz kép a feltőtárhely egyik mappájában, valamint a Galériában is fellelhető, az elszámoláskor mindkettőt beleszámították volna a tárhelykeretbe.

Bár a cég kompenzálni készült azokat, akiknek emiatt betelt volna a OneDrive-juk, úgy tűnik, győzedelmeskedett a felhasználói elégedetlenség: a Microsoft elvetette az eredetileg október 16-ára időzített változtatást. A jelek szerint teljesen – derül ki a Neowin cikkéből, amit a Hvg.hu szemlézett.

Változás tehát nincs: amikor készítünk egy 1 megabájtos képet a mobilunkkal, ami automatikusan mentve lesz a OneDrive galériájába, az továbbra is 1 megabájtot fog elfoglalni – akkor is, ha a Galéria mellett még a OneDrive egyik mappájában is elhelyezzük azt.

A hírportál érdekességként megjegyzi, hogy viszonylag ritkán esik meg, hogy egy ekkora cég kihátrálna egy módosítás mögül, még ha az népszerűtlen is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×