eur:
382
usd:
353.67
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Nyitókép: Pixabay

Teljesen átalakul a legkedveltebb üzenetküldő

Átszabja, így hozzáigazítja az Android modern felületéhez a WhatsAppot a Meta – az új kinézetet már tesztelik.

Hamarosan teljesen megújul a WhatsApp androidos alkalmazása, a WhatsApp Beta 2.23.13.16-os változatának néhány kiválasztott androidos felhasználója már tesztelheti a megújult kinézetet. Ez a Google-féle, az Androidból már ismert Material Design 3 formavilágát követi – írja a hvg.hu.

Az új app alapvetően már teljesen fehér, a többi elem pedig zöld – mint a WhatsApp logója, mely egyébként a bal felső sarokban szintén fehér alapon tűnik fel az új változatban.

A szakértők szerint az új változat sokkal modernebb, mint a korábbi – és a felső sávban több szűrő is van, mellyel például megtekinthetők az olvasatlan, a személyes és az üzleti üzenetek, elkülönítve őket egymástól.

Egyelőre fejlesztés alatt áll az új felület, és még nem tudni, hogy mikor adhatják ki.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×