eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: unsplash.com

Észbontó újításokkal állt elő az Apple

Szintet lépnek a FaceTime-hívások, a cég ugyanis egy sor olyan új technológiát mutatott be, amik tovább fejlesztik a vállalat videóhívás-rendszerét.

A Forbes beszámolója szerint a cég nemrégiben egy 256 oldalas szabadalmi kérelmet adott be, amely több forradalmi változást is tartalmaz – írja az Index.

A cupertinói vállalat szerint az újítások révén sokkal könnyebb lesz a különböző tartalmak megosztása a az üzleti vagy iskolai megbeszélések közben.

Mint olvasható, az új generációs kamerarendszerének köszönhetően

akár kézmozdulatokkal is képesek lehetnek a felhasználók nagyítani, közelíteni vagy akár hátteret változtatni hívás közben.

Sőt, a FaceTime képes lesz kézzel rajzolt ábrákat felismerni és digitalizálni, de a színeket is a valóságnak megfelelően fogja kezelni, hogy a hívásban résztvevők azonos árnyalatokat lássanak – ismertetik.

Egyéb újítások mellett a fizikai beviteli eszközök és érintőképernyők kapnak egy rezgésvisszajelző funkciót, ami egy apró rezgés segítségével visszajelzést küld a felhasználónak.

Az Apple szerint az újítások jelentősen javítják majd az energiahatékonyságot és az akkumulátorok élettartalmát, mivel kevesebb billentyűparancsot kell majd alkalmazniuk a felhasználóknak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×