eur:
396.68
usd:
371.53
bux:
71072.49
2024. június 26. szerda János, Pál
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

A Google óriásit segít a régi telefonok tulajdonosainak

Közvetlenül küld új funkciókat a régebbi androidos telefonokra a Google.

A Google bejelentette az Extension Software Developer Kit nevű fejlesztői eszközt, mellyel lehetővé válik, hogy a legújabb Android-verziók – jelenleg Android 13 – egyes újdonságainak kiadása a korábbi – 11-es és 12-es – Androidot futtató telefonokra – írja a hvg.hu.

A cég már évek óta dolgozik azon, hogy ilyesmit egyszer bevezethessen, és hogy – például a Play áruházon keresztül – új funkciókat juttathasson azokra az androidos készülékekre is, melyekre gyártójuk már nem tervezi kiadni az operációs rendszer újabb főverzióját.

Hogy mikor és mely mobilokra érkeznek meg az első ilyen funkciók, az nem világos. Az viszont biztos, hogy nagy hír lesz, hiszen az androidos telefonok egyik problémája éppen az, hogy néhány gyártó hamar elhanyagolja egyes modelljeit, melyek így nem eléggé időtállók.

Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek. A határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján Amerikában vegyes lehet a nyitás, a tegnapi ralit követően azonban tovább emelkedhet az Nvidia árfolyama. Gazdasági események szempontjából az amerikai lakáspiaci adatokra lesz a mai napon érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×