eur:
395.74
usd:
372.16
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Azonnal frissítsen, ha Chrome-ot használ, ugyanis nincs biztonságban!

A magyar internetezők 71,1 százaléka használja a Google Chrome-ot. A gond, hogy egyáltalán nem biztonságos a böngésző. Érdemes a cikk elolvasása után azonnal frissíteni.

Az Atlas VPN elemzése szerint csak ebben az évben 303 sebezhetőséget találtak eddig a Chrome böngészőben, ezek közül hat volt nulladik napi sebezhetőség. Ez olyan biztonsági rést jelent, amiről a hackerek már tudnak, a szoftver gyártója azonban még nem - írja a hvg.hu.

A legutóbbit szeptemberben fedezték fel a kiberbiztonsági szakértők. Ezért azt ajánlják, hogy

frissítse a keresőjét,

a képernyőjén jobbra fent látható három pötty alatti menüből. Kattintson rá, majd válassza a "Súgót" (alulról a második). Ezután a "Google Chrome névjegye" opciót, ekkor az automatikusan frissül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×