eur:
392.89
usd:
366.89
bux:
66389.03
2024. április 25. csütörtök Márk
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Azonnal frissítsen, ha Chrome-ot használ, ugyanis nincs biztonságban!

A magyar internetezők 71,1 százaléka használja a Google Chrome-ot. A gond, hogy egyáltalán nem biztonságos a böngésző. Érdemes a cikk elolvasása után azonnal frissíteni.

Az Atlas VPN elemzése szerint csak ebben az évben 303 sebezhetőséget találtak eddig a Chrome böngészőben, ezek közül hat volt nulladik napi sebezhetőség. Ez olyan biztonsági rést jelent, amiről a hackerek már tudnak, a szoftver gyártója azonban még nem - írja a hvg.hu.

A legutóbbit szeptemberben fedezték fel a kiberbiztonsági szakértők. Ezért azt ajánlják, hogy

frissítse a keresőjét,

a képernyőjén jobbra fent látható három pötty alatti menüből. Kattintson rá, majd válassza a "Súgót" (alulról a második). Ezután a "Google Chrome névjegye" opciót, ekkor az automatikusan frissül.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Nem csak a férfiaknak van helye az autóiparban

Nem csak a férfiaknak van helye az autóiparban

Egyre több kutatás mutat rá, hogy az a vállalat, ahol férfi és női vezetők is részt vesznek a vállalatirányításban, üzletileg is sikeresebbek. Emellett számos tanulmány erősíti meg, hogy a vegyes csapatok a vállalat minden szintjén jobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenek. A Bosch idén tizenegyedik alkalommal, négy helyszínen engedett bepillantást az autóipari innováció és gyártás világába a Lányok Napján. A Bosch maklári telephelyén a tudományok és a technológia iránt érdeklődő fiatalok a járműalkatrész-gyártással ismerkedhettek meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×