eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Vadnai Benjámin a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi egyes Laser vitorlásversenyének edzésén Enosimában 2021. július 24-én.
Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Remekül kezdett a vitorlázó Vadnai

Vadnai Benjamin a Laser Standard hajóosztályban nagyszerűen kezdett a tokiói olimpia vitorlásversenyeinek első napján.

A többszörös korosztályos világ- és Európa-bajnoki érmes Vadnai az első futamban az előkelő hetedik helyen ért célba a 35 fős mezőnyben. A második részversenyt elhalasztották.

A 2019-es előolimpián ugyanitt bronzérmes Érdi Mária (Laser Radial) a 19. és 18. helyen futott be, ezzel összetettben a 19. a 44 versenyző között.

A szörfös Cholnoky Sára - aki Vadnaihoz és Érdihez hasonlóan második olimpiáján szerepel - mindhárom vasárnapi futamban a 27., azaz utolsó helyen végzett. Ahogy Érdi Máriának, neki sem kedvezett, hogy egész nap gyenge szél fújt.

Hétfőn Laserben megint két futamot rendeznek, míg a szörfösök háromszor szállnak vízre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×