eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs
Vlagyimir Golovin szövetségi kapitány beszél játékosaihoz a 2024-es párizsi nyári olimpia női kézilabdatornája B csoportjában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. július 25-én. A magyar válogatott 31-28-as vereséget szenvedett.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A fókuszban a női kézilabda-válogatott reggeli mérkőzése - az olimpia vasárnapi hírei percről percre

Az olimpia első hivatalos napján megszületett az első magyar érem, köszönhetően Muhari Eszter a női párbajtőröző csodás menetelésének. Vasárnap van esély rá, hogy újabb dobogós helyeket szerezzenek a magyar küldöttség tagjai.

2024.07.28. 10:02

Nigériai bokszolóé a második doppingeset

Cynthia Ogunsemilore nigériai ökölvívó a második sportoló, aki fennakadt a párizsi olimpián elvégzett doppingvizsgálatokon. A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) vasárnap közölte, hogy a Nemzetközösségi Játékokon bronzérmes bokszoló mintájában a furoszemid nevű vízhajtóra bukkantak. A 60 kilogrammban érdekelt Ogunsemilore versenyzési engedélyét felfüggesztették, és ha vétkesnek találják, akkor kétéves eltiltás várhat rá. A párizsi játékok első doppingesetét az iraki Szajjad Szehen szolgáltatta, a 81 kilogrammos cselgáncsozó mintájában az anabolikus szteroidok közé tartozó metandienont és boldenont találtak egy versenyen kívüli szűrésen.

2024.07.28. 09:22

Szilágyi Áron kiesése - Szabó Bence megszólalt

Szabó Bence kétszeres olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok kardvívó nyilatkozott Szilágyi Áron kieséséről.

2024.07.28. 09:07

Elmaradt a triatlonosok első edzése a Szajnában

A Szajna rossz vízminősége miatt elmaradt a triatlonosok vasárnapi edzése a párizsi olimpián. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a sportolóknak vasárnap reggel lett volna lehetőségük megismerkedni a versenyhelyszínnel, de nem engedték be őket a folyóba. A szervezők előrejelzése szerint - ha nem esik több eső - keddre rendeződhet a helyzet. Bár a múlt héten már kedvező hírek érkeztek a Szajna vízminőségével kapcsolatban, a pénteki és szombati - a nyitóünnepséget és az első hivatalos versenynap szabadtéri számait is megzavaró - eső ismét jelentős mennyiségű szennyező anyagot mosott a folyóba. A párizsi olimpián triatlonban három számban avatnak bajnokot: a tervek szerint kedden a férfiak egyéni futamát rendezik Bicsák Bencével és Lehmann Csongorral, másnap pedig a női versenyre kerül sor Kuttor-Bragmayer Zsanettel. A vegyes váltók augusztus 5-én csatáznak majd.

2024.07.28. 09:01

Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

A franciák elleni vereség után 9 órától a brazilokkal játssza második csoportmérkőzését a magyar női kézilabda-válogatott a párizsi olimpián. Kövesse velünk az eseményeket.

2024.07.28. 07:02

Major Veronika és a férfi párbajtőrvívók éremért szállnak harcba – a magyarok vasárnapi programja

Major Veronika és a férfi párbajtőrvívók éremreményekkel várják a vasárnapot, bemutatkozik a férfi vízilabda-válogatott. Ha Rafa Nadal vállalja, létrejöhet a Fucsovics Márton elleni találkozója. Magyar szereplők vasárnap, az olimpián.

Címlapról ajánljuk
Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

Ki korán kel: Brazília ellen javíthat a női kézilabda-válogatott - élőben

A franciák elleni vereség után 9 órától a brazilokkal játssza második csoportmérkőzését a magyar női kézilabda-válogatott a párizsi olimpián. Kövesse velünk az eseményeket.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×